Het educatiecentrum

Ontmoet, beleef en leer

Een plek middenin de natuur voor jong en oud. Waar je je kunt onderdompelen met de seizoenen en waar je voelt dat je onderdeel bent van de natuur.

Op dit moment leggen we een grote buurtmoestuin aan van maar liefst een halve hectare! Een onderdeel van de buurtmoestuin is de eetbare generatietuin. Met elkaar gaan we zaaien, verzorgen & oogsten. De kennis wordt zo doorgegeven. We organiseren een moestuincursus op zaterdagochtend,  kennis delen over het moestuinieren en elkaar ontmoeten.

Straks zijn er allerlei middelen en mogelijkheden voor onze kinderen beschikbaar om te leren. Een buitenatelier waar schoolklassen onderzoek en proefjes kunnen doen. Ook biedt Bosnodig voor organisaties de mogelijkheid om te vergaderen op een inspirerende locatie. Of voor het individu om lichamelijk en geestelijk even helemaal op te laden door er simpel weg te zijn of het volgen van een training of workshop.

Word #bosambassadeur en zorg ervoor dat deze plek 'voor iedereen' er komt.

Word #bosambassadeur

Natuurles voor schoolklassen

Schoolklassen komen hier langs voor natuureducatie en veldwerkonderzoek. Vanuit deze plek ga je lekker naar buiten op avontuur. Met loep en schepnet het waterpad volgen, of het educatieve pad (elk seizoen anders), of  het spannende blotevoetenpad.

COMING SOON - BOSAMBASSADEURSSCHAP

Word op de hoogte gebracht wanneer jij #BOSAMBASSADEUR kan worden..

Wij hebben je inschrijving ontvangen!
Ai, hier gaat iets fout. Probeer het nogmaals!