het foodlab van bosnodig

Eetbare planten en producten uit het bos

In de kas van Bosnodig voel je jezelf gelijk thuis. Je vindt hier verrassende biologische producten uit het bos, uit de grote buurtmoestuin van Bosnodig en uit de streek. Proef de smaak van prachtige, kleurrijke bloemen gecombineerd met de krachtige, verrassende  smaak van berenklauw. Het team bestaat uit kok Hester en Anouk, vele vrijwilligers en medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Met liefde maken zij gerechten die allemaal een ding gemeen hebben: pure smaak.

Wil je genieten van dit prachtige restaurant? Word #bosambassadeur.

Word #bosambassadeur

Het menu van Bosnodig

We presenteren je maandelijks een aangepaste dagkaart, met vijf oer-gerechten voor de lunch en 3 lokale menu’s voor de avondkaart. De gerechten uit het avondmenu zijn ook afzonderlijk te bestellen of af te halen. Op deze manier willen wij een zo breed mogelijk publiek raken en kennis te laten maken met Bosnodig.

Een kookworkshop bij Bosnodig

Altijd al meer willen weten over voeding en koken? Hoe je producten rechtstreeks vanuit de grond kan omtoveren tot de lekkerste en meeste voedende maaltijden? Bij Bosnodig kun je straks bijzondere kookworkshops volgen.