Natuur & muziek concert door Tom Kristiaan 22 oktober 20:00 uur

Concert in het bos, 20:00 - 21:00 uur

€22,50

Concert Inspired by Nature, 22 oktober bij Bosnodig

Ervaar de magie van de natuur en muziek tijdens ons exclusieve evenement: "Piano& Photography - Inspired by Nature" op 22 oktober 2023, midden in het betoverende Bosnodig. Dit is jouw kans om een buitengewoon concert te beleven te midden van de prachtige natuur, begeleid door de schitterende beelden van de gerenommeerde natuurfotograaf Wouter Pattyn en de meeslepende composities van pianist en componist Tom Kristiaan.

Wat kun je verwachten? Een intieme setting met maximaal 30 gasten, jouw eigen zitplaats in onze publiekstent. Voor slechts 22,50 euro per persoon ben je erbij!
Aanmelden: via onze webshop op www.bosnodig.nl
Datum & tijd: zondag 22 oktober om 18:00 uur of 20:00 uur.
Adres concert: De Riete 87, Voorst

Laat je betoveren door de harmonie tussen muziek en de natuurlijke omgeving terwijl je luistert naar Tom Kristiaan's dromerige pianoklanken, die wereldwijd meer dan25 miljoen luisteraars in 180 landen hebben geraakt. Deze muziek is speciaal gecomponeerd om perfect samen te smelten met de adembenemende beelden uit het boek "Wild van Europa" van Wouter Pattyn. De composities vangen de sfeer van de meest indrukwekkende Europese plekken, van de mystieke IJslandse landschappen tot de majestueuze Alpen en de elegante vlucht van trekkende vogels in onze Lage Landen.

Dompel jezelf onder in de schoonheid van de natuur en de pracht van muziek tijdens "Piano & Photography - Inspired by Nature." Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van deze onvergetelijke sensatie? Wees welkom! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anouk Bommer via 0642521538.

Andere producten