De Kas

Een bijzondere en centrale plek is gereserveerd voor De Kas, welke we eind 2022/begin 2023 gaan plaatsen. Hierin vind je onder andere ons bijzondere restaurant met botanische keuken, waar verrassende biologische producten uit het bos, de grote buurtmoestuin en de streek op de kaart staan. Proef van prachtige, kleurrijke bloemen. En heb je wel eens de krachtige, verrassende smaak van berenklauw geproefd? In De Kas nemen de koks, vele vrijwilligers, vluchtelingen en mensen die bezig zijn met re-integreren je mee in een onvergetelijke, culinaire proeverij. Met liefde maken zij gerechten die één ding gemeen hebben: overheerlijke pure smaak.

Naast alle culinaire belevenissen in de kas is het ook mogelijk de kas te huren voor partijen en evenementen. Veelal zal de kas ook ingezet worden als unieke en natuurlijke vergader locatie voor lokale, maar ook nationale bedrijven. Het is op die wijze dat we alle lagen van de bevolking (weer) willen verbinden met de kracht van de natuur. Er is geen inspirerende of effectievere plek om zakelijk samen te komen dan de natuurlijke wereld.

Wil je zeker weten dat jij straks kunt genieten in het restaurant of kan vergaderen met jouw collega's in het bos? Word bosambassadeur!

Bosambassadeur worden

Groen vergaderen in het bos

Verscholen in de natuurlijke omgeving van Voorst ligt de vergader accommodatie van Bosnodig. Op deze natuurplaats van 4 hectare groot met o.a. voedselbos en educatiecentrum voor jong en oud, bent u van harte welkom als bedrijf. De natuurlijke setting zorgt ervoor dat u een impactvolle bijeenkomst heeft, terwijl u tegelijkertijd met uw deelname investeert in de natuur en haar biodiversiteit. Wij ontvangen u met een kop koffie of thee, waarna we een korte introductie geven over de plek. Daarna heeft u het rijk alleen en kunt u zich richten op uw programma en samen met uw gasten/collega’s echt even los komen van de normale werkdag. Rond lunchtijd serveren wij een (h)eerlijke lunch uit eigen tuin. Om de lunchdip te overwinnen staat er een rondleiding inclusief het inspirerende verhaal van de initiatiefnemers op het programma. Bosnodig maakt van uw vergadering iets speciaals. Wij kijken uit naar uw komst!  

Vergaderarrangement bestaat uit:
- Huur vergaderruimte (1 dagdeel/4 uur)
- Welkom door initiatiefneemster Bosnodig, Heleen Eshuis
- Onbeperkt koffie, thee en fruitwater
- Gebruik HD beamer met scherm
- Flip-over en white board
- HiFi geluidsinstallatie
- Gratis parkeren

Prijs v.a. 32,50,-  euro per persoon
max: 20 personen(toekomst plek voor meer)

Optioneel
- Natuurlijke lunch uit moestuin
- Barbecue uit eigen tuin en met lokale producten
- Rondleiding door het bos door Initiatiefneemster Bosnodig, Heleen
- Inspirerende break-out sessies en workshops

Neem voor kosten en verdere informatie over de vergaderarrangementen contact op met Heleen of Anouk via info@bosnodig.nl