Dit zijn de helpers

Partners van Bosnodig

Logo Zone.College partner Bosnodig

De Zonnegaard

Sinds 2016 is De Zonnegaard een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Voorst. Door goede zorg voor de bodem kunnen zij nu groentes verbouwen. Zij zien het als hun taak om in deze tijd goed voor de aarde te zorgen. Samen gaan De Zonnegaard & Bosnodig mogelijkheden onderzoeken om zorg en landbouw te combineren. Er is behoefte aan kleinschalige, goede dagbesteding. De producten van Bosnodig worden verkocht in de boerderijwinkel van De Zonnegaard.

Bekijk de website
Logo Claudy Jongstra partner Bosnodig

Claudy Jongstra

Claudy Jongstra is wereldwijd bekend om haar monumentale kunstwerken en architectonische installaties, waarvan de organische oppervlakken en genuanceerde tinten haar meesterlijke innovaties in de eeuwenoude techniek van het maken van wolvilt weerspiegelen. Met Bosnodig gaat ze de collectie verfplanten uitbreiden en gaan we samen met Saxion Hogeschool nieuwe landbouw vormgeven. De collectie verfplanten zetten we in voor het onderwijs. Leerlingen, vrijwilligers, vluchtelingen en anderen die bij Bosnodig aan de slag gaan, gaan de planten verzorgen en met de oogst experimenteren.

Bekijk de website
Logo Groene Takken partner Bosnodig

Groene Takken

‘Van stam tot zwam!’ Onze partner Groene Takken is gespecialiseerd in eetbaar hout. In Bosnodig creëren we samen een Eetbaar Hout Kwekerij, in het fieldlab van Bosnodig gaan we de paddenstoelen drogen en we leggen samen een truffelveld aan met truffeltrees.  We upcyclen hout van een lage kwaliteit, waardoor het een nog beter tweede leven krijgt. Boomstammen van inlandse eik, berk en populier worden geënt met eetbare paddenstoelen, zoals oesterzwammen en shiitakes. Na een paar maanden groeien er heerlijke paddenstoelen uit.

Bekijk de website
Logo Gemeente Vorst partner Bosnodig

Gemeente Voorst

Het nieuwe eetbare natuurgebied ligt in de gemeente Voorst. Gemeente Voorst is in 2019 de ‘groenste gemeente van Europa geworden (Entente Flora). Voor Bosnodig zorgen zij voor binding in de gemeente met diverse partners en scholen en doen ze mee met het aanplanten.

Bekijk de website
Logo Zone.College partner Bosnodig

Notaris IJmond

Vanuit het moderne kantoorpand aan de Dokweg in IJmuiden en voorzien van up to date online juridische gegevens, kan Notarishuis IJmond iedereen en dus ook Bosnodig, snel en doeltreffend van dienst zijn. De vele ervaring die ze door de jaren hebben opgedaan en de vooruitstrevende blik is zeer nodig voor de Juridische werkzaamheden van Bosnodig. We zijn daarom Notaris IJmond, als partner en bosambassadeur, erg dankbaar voor haar diensten aan de natuur bij Bosnodig. 

Bekijk de website
Logo Zone.College partner Bosnodig

Teamcoda

Teamcoda is de ideale combinatie van mensen met digitale skills om de wereld te helpen op het gebied van data, design, e-commerce, webapps, native apps, analytics en klant specifieke oplossingen. Iets waar wij bij Bosnodig niet heel veel kaas van hebben gegeten, maar wel ten zeerste nodig is om de missie van Bosnodig breder en krachtig uit te dragen. In samenwerking met TeamCoda ontwikkelen we de website en alle andere digitale software rondom het bos. Zoals het goed laten werken van een QR-code scannen belevenis in het bos. 

Bekijk de website
Logo Zone.College partner Bosnodig

Natuurlijk Ondernemen

Natuurlijk Ondernemen is de organisatie waar men continue bezig is met het herstellen van de harmonie tussen mens en natuur om zo een toekomstbestendige planeet te realiseren. Dit doet zij o.a. middels de organisatie van persoonlijke ontwikkeling en transformatie retraites, het begeleiden van bedrijven en individuen in het verduurzamen van het leven en het ondersteunen van projecten als Bosnodig in haar strategie. Bij Bosnodig is Natuurlijk Ondernemen voornamelijk betrokken bij het opzetten en uitrollen van haar marketing en communicatie strategie, de programma-ontwikkeling en algehele strategie van de stichting. 

Logo Zone.College partner Bosnodig

KienhuisHoving advocaten

KienhuisHoving advocaten en notarissen is de strategisch juridisch adviseur van Bosnodig. Ze staan voor grenzeloos ondernemen op een frisse en creatieve manier, waarbij ze het niet nalaten om ‘out of the box’ te denken. Ze gaan voor een werkwijze die cliënten verder brengen en zoeken daarbij de grenzen op, letterlijk en figuurlijk. Niet voor niks werken wij als Bosnodig met dit kantoor samen. Samen grenzen verleggen is veel leuker dan alleen.

Bekijk de website
Logo Zone.College partner Bosnodig

Ticket to the moon

Ticket to the moon is een unieke organisatie die met een avontuurlijk hart voor de wereld kwalitatieve hangmatten voor mee op reis maakt. We hebben er een aantal in het bos! Van de beste kwaliteit maakt ticket to the moon licht gewicht hangmatten die je overal kan gebruiken tijdens al je avonturen. Ze houden vliegen en muggen tegen en zijn met hun compacte formaat handig om mee te nemen in je backpack. Ze zorgen voor de ultieme outdoor ervaring en maakt buiten zijn nog leuker, dat is precies de reden waarom we een samenwerking met ze zijn aangegaan. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op de website.

Bekijk de website
Logo Zone.College partner Bosnodig

Engelenmens

Silvia werkt op haar krachtplaats in haar atelier en galerie met puur goud; het schilderen van persoonlijke Engelen en iconen, het geven van een gouden stoelmassage en bewustzijnsgesprekken. Tevens creëert zij persoonlijk afgestemde goudolie en krachtkettingen. Zij doet haar ceremonieel helende, ondersteunende en begeleidende werk samen met de energie van de Engelenwereld.
Voel je welkom in het vrije veld van haar krachtplaats voor heling en veranderingsprocessen. De samenwerking met Bosnodig vormt een magische bedding voor ceremoniële co-creatie.