Kookworkshop

Geniet van gezond en overheerlijk eten en kook met natuurlijke ingrediënten samen in onze buitenkeuken.

Opties van € 50, € 65 of € 75

Ontdek onze diverse opties, beschikbaar vanaf 50 euro per persoon.

Heb jij zin om te leren hoe je makkelijk, lekker en gezond kunt koken? Een bewuste kookworkshop bij Bosnodig is een inspirerende en gezellige middag of avond belevenis met collega’s, familie en/of vrienden. Je wordt meegenomen op de reis van zaadje - ingrediënt tot maaltijd, terwijl je te midden van de natuur aan het koken bent op een natuurlijke buitenkeuken. Je leert koken op vuur of koken met ingrediënten uit het seizoen. Tegelijkertijd besteed je tijd en aandacht aan de mensen om je heen, wat ruimte biedt voor plezier, verbinding en/of teambuilding!

Over de kokkin

De workshop bewust koken wordt begeleid door Anouk Bommer. Een kok met ruim 17 jaar ervaring in de horeca, de keuken en het runnen van meerdere cateringbedrijven voor de sport- en persoonlijke ontwikkelingswereld. Ze is auteur van het bewuste kookboek: Kookboek Thuis; lekker bewust, bewust lekker, wat in 2024 wordt gepubliceerd. En heeft meermaals lange periodes achter elkaar in en uit de natuur gegeten tijdens voettochten door de natuur. Het is haar doel om op een natuurlijke wijze het plezier en de liefde weer voor de volle 100% terug te brengen in de keuken van ieders huishouden.

Boek het als uitje na afloop of tijdens een vergadering of als uitje met vrienden en kom langs voor een avond of middag koken, eten, inspiratie en genieten. Het is een werkelijke natuurlijke culinaire belevenis, zowel gezond als overheerlijk!

Opties kookworkshop bij Bosnodig met Anouk (vanaf 8 personen):

  • Lunch; bewust koken op basis van het seizoen € 50 euro p.p.
  • Diner; 3 gangen buffetstijl, bewust koken op basis van het seizoen € 65 p.p.
  • Diner; 4 gangen incl amuse, bewust koken op basis van het seizoen € 75 p.p.

Prijzen zijn exclusief:

  • Huur van de locatie (basiskamp vergader en ontmoetingsruimte)
  • 9% en 21% BTW
  • Koffie, thee, frisdranken en alcoholische dranken

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken, mail naar: info@bosnodig.nl of bellen naar 0642521538 (Anouk). We kijken uit naar jullie komst.

Andere producten