Vision Quest - Zondag 14 juli

Een Vision Quest is een innerlijke reis waarin jij jouw wijsheid ontdekt. Dit wordt al eeuwenoud toegepast om in contact te komen met de diepere laag in ons waarin we onze inzichten en antwoorden over onze levensreis verkrijgen.

€ 25,-

Vanuit vroeger zijn er vanuit diverse tradities (denk aan de Aboriginals die een ‘walkabout’ maken) al heel lang rituelen dat je bij belangrijke overgangen in je leven je terugtrekt in de natuur. Om te reflecteren, stil te worden en een 'visioen' te ontvangen, dat richting geeft aan je bestaan.

Ontmoeting met jezelf

Wij gebruiken de 'vision quest - introductie’ als een innerlijke bezinningsmoment. Een  ontmoeting met de natuur en met jezelf. Je bent alleen, op een plek bij Bosnodig. Je hebt mogelijk ontmoetingen met dieren, groot of klein. Je bekijkt de omgeving vanuit een brede blik. De natuur, het stil zijn en 'niets' doen hebben een intense werking. Je komt in contact met je diepere verlangens, antwoorden op levens- of zielsvragen komen onverwacht tot je in je dromen of door spiegeling van de natuur om je heen.

Begeleiding

In een mooie yurt midden in de natuur begeleidt Anna je deze ochtend. Zij is een natuur- en bewustzijnscoach en een Shin Rhin Yoku gids. In een kleine groep wordt een veilige bedding gecreëerd. Door geleide meditaties, muziek, bewustzijns oefeningen en reflectiemomenten begeleidt Anna jouw op je reis. De elementen van het seizoen zullen als inspiratiebron worden ingezet.

De vision quests zijn elk seizoen te volgen. Je kan ze los volgen of als geheel. Van 10.00 uur tot 12.30 uur. € 25 pp, maximaal 8 deelnemers. Ga je mee op reis?

Andere producten